A-AAD witgoedReparatie

sTORING ?      sNELSERVICE 035-6851710 / 06-51203571

Storing? Wij helpen u met onze snelservice !
Telefoon: 035- 6851710 of 06-51203571
***Wij berekenen géén voorrijkosten***


De garanties van ons bedrijf voor witgoedreparaties in hilversum

Omdat wij volledig achter onze diensten en producten staan en daarbij voor 100% de kwaliteit ervan waarborgen,geven wij op de door ons verrichte reparatie 3 maanden garantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weten wij als A-AAD WITGOEDSERVICE wat er van ons verwacht wordt.
A-AAD WITGOEDSERVICE garandeert u bij deze het volgende:

Snelle service


Onze ervaren witgoedservice uit staat de hele dag tot uw beschikking. Neem op elk moment van de dag of zelfs nacht contact met ons op als u te maken hebt met onvoorziene schade aan uw witgoed die directe aandacht vereist. Onze monteurs kunnen reparaties aan huis leveren, maar kunnen ook het beschadigde apparaat meenemen om het in onze werkplaats te herstellen. Belt u ons gerust voor een vrijblijvend advies, een afspraak of prijsopgave.

Duidelijke prijsafspraken


U kunt uw betaling bij ons na de geboden service contant of per pin voldoen. Wat u het beste uitkomt. Niet alleen onze werkzaamheden zijn er om u van dienst te zijn, de financiële afhandeling uiteraard ook. Wij voorzien u daarom altijd van een heldere prijsopgave, zodat u precies weet hoeveel u moet betalen en niet voor plotselinge verrassingen komt te staan. Dit schept duidelijkheid in de samenwerking en zorgt ervoor dat beide partijen vanaf de eerste stap precies weten wat ze van elkaar mogen verwachten.

Bezorging


Bij de aankoop van een nieuw of gebruikt witgoedapparaat is het natuurlijk fijn als dit aan huis bezorgd wordt. Dit kunt u vanzelfsprekend aan ons overlaten. Als u een keuze hebt gemaakt, zorgen wij ervoor
dat uw aankoop op afspraak wordt afgeleverd. Wij kunnen ons aanpassen aan uw werkschema,
zodat u geen tijdverlies oploopt. Wij zien dit als een logisch resultaat van onze exclusieve en persoonlijke servicegerichtheid. U kunt bij alle diensten uitgaan van de best mogelijke kwaliteit.